We Share The Air

Parfumefri Dag med Astma- Allergi Danmark

September, 2013

Parfumefrie zoner i Aarhus, Odense og København d. 21. september

Det kan det være umuligt at undgå at komme i kontakt med parfume. Selv hvis du udelukkende bruger parfumefrie produkter, findes parfumestofferne nemlig overalt i det offentlige rum. 

Vi kan komme i kontakt med parfumestoffer, hvis vi bruger sæben på offentlige toiletter eller vaskemidlet fra møntvaskeriet. Men vi vil for eksempel også komme i kontakt med parfume fra rengøringsmidlerne på offentlige steder, fordi den parfume som findes i luften, ikke kender nogle grænser. 

Så meget af det parfume vi udsættes for til daglig, er parfumestoffer, som vi ikke selv har valgt at bruge. Og derfor kan det være temmelig besværligt at være allergiker. 
Det vil Astma- Allergi Danmark ikke være med til. I samarbejde med Neutral, har de nu sat sig for at vise hvor let det er at minimere brugen af parfume i det offentlige rum. 

Mød Astma Allergi Danmarks rådgivere i et møntvaskeri i Aarhus, et fitnesscenter i Odense eller et offentligt toilet i København, og se eksempler på tre parfumefri zoner.  Der vil være uddeling af parfumefri produkter, og  Astma Allergi Danmarks rådgivere vil stå klar til at få en snak om problematiske stoffer. 

Læs mere på Astma- Allergi Danmarks hjemmeside
Parfumefri Dag med Astma- Allergi Danmark
Vi har haft super dårlig erfaring med Dk-taksering, og vi er åbentbart ikke de eneste